Versenyről versenyre

Orosházán rendezték a Reménység korosztályának következő versenyét november 10-én. A KVSE versenyzői ezúttal is szép számmal (16-an) indultak, versenytapasztalatokat gyűjteni. A döntőig hárman meneteltek, csakúgy mint legutóbb, de többen arattak szép győzelmeket. A legfiatalabbaknál Márczis Márk ismét a döntőig jutott, míg az újoncoknál ezúttal Fülöp Zsombor állhatott a dobogóra és Tfirst Balázs is a legjobbak közé került.

Orosháza        Gyermek kard     8. Márczis Márk

Újonc kard           7. Tfirst Balázs

3. Fülöp Zsombor

Ugyanezen a hétvégén Kern Bianka Orleans-ban szerepelt, ahol kitűnően vívott és csak hajszál választotta el a ó eredménytől.

Orleans női kard VK

Csoportkör Kern B. 5gy 1v

64 közé jutásért Kern B. 14-15 francia ellenféltől!

Felnőtt Kard VK verseny Algir

decsi_algir

Decsi Tomi bravúros győzelmet aratott az olasz Curatoli ellen

Az idény első Világkupa versenyén vettek részt Magyar kardvívóink. A főtáblára Szilágyi Áron és Szatmári András mellé harmadikként a kertvárosi Decsi Tamás jutott kitűnő vívással.
Ezúttal Tamás végzett a legjobb magyarként, két Olasz válogatott ellenfelét győzte le, majd a 8 közé jutásért a francia Apithy állította meg.
Akciódús vívását végig higgadtság jellemezte, ami nem tűnt teljesen indokoltnak.
A csapatversenyen Japánt, Grúziát és a Román csapatokat győztük le, míg az Orosz válogatott ellen ez nem sikerült, ami végül az ötödik helyet jelentette.
A csapatverseny során Decsi András versenyzője Szilágyi Áron nyújtott kiemelkedő teljesítményt. A versenyt ezúttal is a Korea nyerte.

2019 tavaszán kezdetét veszi az olimpiai kvalifikáció!

Hajrá Magyarok, hajrá KVSE!!!