Utánpótlás versenyek hétvégéje 2018.10.27-28

Fekete K. Máté először állhatott dobogóra az őszi idény során a kedettek között. Az első négy közé kerülés a cél a válogatók befejezése után, ez jelentheti a tavaszi EB-n való részvételt. Jelenleg az ötödik helyen áll, ám jó néhány verseny hátra van még! A nyolc között klubtársa Baaken Solt volt ellenfele, aki Így az ötödik helyen zárta a küzdelmeket.

Junior csapatunk ezúttal is döntőt vívhatott, s csakúgy, mint a Magyar Kupa előző fordulójában ezüstéremmel zárt Mogyorósy Márton, Majzik Máté, Baaken Mátyás és Fekete K. Máté összeállításban. Baaken Mátyás hétvégén az oroszországi Szocsiban bizonyíthat a nemzetközi mezőnyben. Kern Bianka egy héttel később Orleans-ban a felnőttek közt kezdi nemzetközi versenyeit.

A reménység korosztály, azaz a legfiatalabbak Orosházán gyűjthetik érmeiket és versenytapasztalataikat.  A Magyar vívás legjobbjai németországi edzőtáborozás után a hétvégén ezúttal angliai meghívásnak tesznek eleget, ahol gálaversenyen vesznek részt. A legkisebbektől a legnagyobbakig a kertvárosi vívók versenyeiken leteszik névjegyüket. Akárcsak régen a Corvin Áruházban: “Minden szinten szinte minden!”

Haladjunk tovább a Maugham-i gondolat útján ” Úgy, mint eddig”

mk_jun_ffi_kardcsapmk_kad_ffi_kard