Nyári KVSE edzésrend

Kezdőcsoportok

Az évzáró utáni (június 15 szombat) két hétben a Móra Ferenc Ált. Iskolában zajlanak kedden és csütörtökön 16:00-17:00-ig

Haladócsoportok

Vitézek, Huszárok edzése kedd, csütörtök, péntek a vívópalotában összevontan történik.

Kedd 14:30-15:30 Csütörtök 14:30-15:30 Péntek 15:30-16:30

Utánpótlás, Reménység, Versenyző, Párbajtőr és Szabadidős csoportok edzésrendje júniusban változatlan!

Július hónapban 4 hetes egész napos edzőtábort tartunk 08:00-16:00 óráig. A résztvevők reggelit, ebédet és uzsonnát kapnak. A foglalkozások teremben és külső sporthelyszíneken (uszoda, strand) zajlanak. Elsősorban kezdő, haladó és utánpótlás sportolók részvételére számítunk!

Augusztus 6-12 között vidéki helyszínen tartunk edzőtábort, hagyományunknak megfelelően a 2004 és 2008 között születettek részére.

Augusztus 21-től kezdődik a felkészülés a reménység s versenyzői csoport részére 2×2 órás foglalkozást tartunk (ebéd, uszodalátogatás igényelhető).

Egyesületünk a nyári időszakban is biztosítja sportolóinak a edzésfeltételeket, felkészült edzőink irányításával. Ifjú tehetségeink ez idő alatt találkozhatnak bajnokainkkal a Magyar kard válogatott tagjaival, edzőivel, külföldi kardbajnokokkal.

Szeptembertől megtörténnek a csoportbeosztások, eddigi rendszerünk alapján! Az esetleges csoportváltás feltételei: életkor, sportági megfelelés (fegyelem, figyelem, vívóügyesség). Ősztől a kezdőcsoportot folytatók az iskolai helyszínen vívásoktatásban részesülnek, külön edző részvételével. Vívófelszerelést a helyszínen biztosítunk.

Az egyesületi támogatásból adódóan minden sportolónkra éves tagdíjfizetés vonatkozik. Ez a biztosítéka a klub működésének, világhírű edzőink és vívótermünk fenntartásának! A nyári hónapok tagdíj kiegyenlítése júniusban történik. A kezdőcsoportoknál teljes egészében beszámít a júliusi edzőtáboroknál, Így azok díja részünkre 10.000 Ft/hét. Kérjük a jelentkezések mielőbbi megkezdését az egyes turnusok kialakításához.

Együttműködésüket köszönve és remélve, hogy sokan válnak majd az immár világhírű kertvárosi vívóklubunk méltó tagjává!

2018 tíz éves a KVSE, hasonló sikereket kíván a következő 10 évre is a szakosztály-vezetőség!