Egyéni és csapat OB, VK hétvége

A hétvégén megrendezésre került a korosztályos OB gyermek kard versenyei. Szombaton az egyéni versenyszámokban állhattak rajthoz a KVSE legifjabb tehetségei.

Elsőként a gyermek fiú kard versenyszám kezdődött. A népes mezőnyben (66 induló) BÁNHÁZI Bulcsú kisebb sérüléstől hátráltatva, de annál nagyobb elszántsággal ezüstérmes lett.

Gyermek Fiú Kard OB

2. 🥈 BÁNHÁZI Bulcsú

Kora délután állhattak rajthoz a lányok, ahol klubunk erejét mutatva 4-en is bekerültek a 8-as döntőbe. Az aranyéremért zajló csörte immáron zsinórban negyedik alkalommal hozott Kertvárosi házi döntőt, melynek résztvevői BÁCSKAY Kincső és RÁCZ Brigitta voltak.

Gyermek Lány Kard OB

1. 🥇 BÁCSKAY Kincső

2. 🥈 RÁCZ Brigitta

6. CSIK Petra

8. SZEPESI Emília

Vasárnap az OB csapat versenyeire került sor. A fiúknál a KVSE1 4. (Bánházi Bulcsú, Dvorak Dávid, Győrösi Márk, Lontay András), míg a KVSE2 (Aradszky Olivér, Kazsimer László, labancz Phuri, Pinczés Benedek) a 7. helyen zárt.

A 7 lányból álló KVSE1 és KVSE2 csapata ismét magabiztosan hozta a tőlük megszokott remek teljesítmény. Egy arany– és egy bronzéremmel tették fel a lányok az i-re a pontot.

Gyermek Lány Kard Csapat OB

1. 🥇 KVSE1 ( RÁCZ Brigitta, BÁCSKAY Kincső, CSIK Petra, LÁSZLÓ Dalma)

3. 🥉 KVSE2 ( SZEPESI Emília, DECSI Linda, DUDÁS-GYÖRKI Réka)

A hazai OB-kal egyidőben Madridban rendezték a szezon utolsó csapat VK-ját, ahol a Magyar Férfi Kardcsapat ezüstérmes lett!

SZATMÁRI András, DECSI Tamás, GÉMESI Csanád, SZILÁGYI Áron

Gratulálunk!!!

Nincs itt mese, KVSE!!!