Fényesen csillognak a KVSE kardok a világ körül

A magyar kardvívó kairói ezüstérme szinte már biztosan tokiói repjegyet ér, így Decsi Tamás jövőre harmadik olimpiájára készülhet!

Korea szoros mérkőzésen ezúttal reálisan nyert. A mieink mögött ezúttal is az Olaszok lettek a harmadikok a huszonhat csapatot számláló idénynyitó versenyen. Mint tudjuk az olimpiai kvalifikáció a csapateredmények alapján történik!

Szóval 2019 novemberében tovább tart az ezüstnyár, s tervezhetjük már 2020 júliusának színét!

A kadettek Szófiában szerepeltek s a népes mezőnyben (200 feletti induló) a legjobb Magyar Szabó Márton lett, aki egészen a nyolcad-döntőig menetelt. A következő válogatóra már csapattagként utazhat Eislingenbe. Marci feljött a ranglista negyedik helyére, s ha tovább erősíti pozícióját, együtt utazhat Salt Lake Citybe a junior Baaken Mátyással.

S hogy minden korosztályban képviselje magát klubunk, ahhoz a tavalyi U23-as EB 6. helyezettje Kern Bianka gyűjthet pontokat hamarosan az orleans-i női kard világkupán!

Legfiatalabbjaink Komlón küzdenek, majd hazai riválisaikkal, hogy nemsokára ők is csatlakozhassanak a nemzetközi kadettekhez.

Jó versenyeredményekhez a hatékony edzésteljesítményen át vezet az út!

Nincs itt mese, KVSE!

Hajrá Magyar Kardvívás!!!